Ion Storm

Vi sitter som på nålar inför Wave 3. Listor byggs, teorier och taktiker grubblas och manöverhjul spekuleras. Inför Wave 3 har vi knåpat ihop ett litet uppdrag för Lambda Class Shuttle utifrån vad vi vet än så länge.

IonStormImage

Imperiet fraktar underrättelseofficeren Kirtan Loor från fängelseplaneten Kessel – där Loor nyligen förhört två av Rebellernas tillfångatagna spioner – till Imperial Center (även känd som Coruscant). Loor besitter mycket känslig information om både Imperiet och Rebellernas strategier, tillgångar och positioner. 
Imperiet kan inte riskera att informationen hamnar i fel händer och vågar inte förflytta informaitonen på något annat sätt än genom Kirtan Loor personligen.
Rebellerna kan å sin sida inte riskera att informationen om deras verksamhet når Imperiets provisoriska ledare Ysanne Isard som nästan lyckats krossa Rebellerna vid flertal tillfällen. De har heller inte råd att inte ta chansen att få reda på vad deras motståndare har planerat.

Tillgång till Kirtan Loor är avgörande för båda sidor.

På väg från Kessel får skytteln problem med sin navigationsdator och kan inte hoppa vidare i Hyperspace. Rebellerna som skuggat skytteln sedan Kessel ser sin chans.

De attackerar.

Klicka här för en högupplöst variant.

IonStorm

Klicka här för en högupplöst variant.

Just nu är det kanske svårt att spela detta uppdrag då vi inte har tillgång till Lambda Class Shuttle än, den kommer först med Wave 3. Men prova gärna att spela med Firespray-31 istället. Eller varför inte byta sida och låt en YT-1300 försöka slingra sig undan jonisering?

 –

Jag hoppas att det här uppdraget kommer till underhållning. Hör gärna av dig med funderingar, frågor, rättelser, kritik eller beröm. Antingen i kommentarsfältet här nedanför eller direkt till mig via mail.

3 reaktion på “Ion Storm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.