Starfighters Podcast – Kompetitivt spel

Podcast-Icon-Large

I det elfte avsnittet av Starfighters Podcast pratar vi om att tävla i X-Wing Miniatures Game. Vi har bland annat tagit tempen på Regional Championship i Stockholm och sedan djupdyker sedan i allt kring att delta i, och organisera turneringar.Lyssna/ladda ner avsnittet direkt (mp3)

Se podcasten i iTunes

Avsnittets länkar
X-Wing Regional Championship
Wave 5 utannonserat
Regional Championship i Malmö
Nordic Championship
X-Wing Miniatures Game turneringsregler
Team Covenants E-Wing unboxingvideo

4 reaktion på “Starfighters Podcast – Kompetitivt spel

  1. star wars lcg så har jag läst i turnerings pdfen de släppt så står det att man ska ta med sig en av varje och så singlar man en slant för att se vem som får välja vilken sida den vill börja spela med. Efter första matchen så byter de till sin andra lek och spelar en match till. Kan var mitt minne som är dåligt men detta är vad jag fått för mig att jag läst.

  2. Tack för ytterligare ett lysande podcast avsnitt! 2 timmar och 20 minuters kvalitetsunderhållning är inget att fnysa åt! och helt gratis dessutom!

    • Kan du förklara närmare? Tekniskt sett är en ”bye” en låtsasspelare som automatiskt förlorar sina samtliga matcher. Därför medför en vinst mot denna låtsasspelare ingen starkare strength of schedule. Du kanske menar en bye som man vinner i ett tidigare championship? Du får gärna hänvisa till källa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.