Spelträffen 21 maj

Bara timmarna innan spelträffen släpptes expansionen Tantive IV, så stämningen under kvällen var som en blandning mellan julafton och skolavslutning när Starfighters spelade X-Wing Miniatures Game den vackra sommardagen 21a maj.

_DSC4838

Många roliga matcher blev det och matcherna som kördes var allt från små introduktionsmatcher till vanliga dogfights och ända upp till det nya formatet Epic.
Vissa tränade sig inför kommande turneringar, andra provade nya spellägen och en del spelade på mitt personliga favoritsätt; bara för skojs. 

Ett stort tack till alla er som kom och som vanligt gjorde kvällen lika fin som dagen.
Vill du komma och spela med oss någon dag är det bara att hålla ett öga på vår kalender som inom kort kommer att uppdateras med den tidiga sommarens speltillfällen.

Foto: Erik Björkelund

En reaktion på “Spelträffen 21 maj

  1. Lite ledsen att jag inte var där, men jag hade en egen introduktionsmatch hemma med två kompisar som ville flyga lite. Vi provade Epic team och trots att en av dem inte flugit förut så gick det rätt smidigt även om jag borde valt en dogfight istället då började lite väl sent. Nu har jag i alla fall en matta för Epic som skall dekoreras enligt Eriks råd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.