Spelkvällen 16 december

Måndagen 16 december spelade föreningen Starfighters X-Wing Miniatures Game. Det var första gången vi var i de nya lokalerna – Studiefrämjandet på Portalgatan 2. Det var en riktigt bra kväll med många fina matcher.

_DSC8659

Det var också väldigt många nya ansikten vilket är något av det bästa vi vet!  

Per tar emot årets julklapp, ett presentkort på Fantasia Uppsala.

Under kvällen lottade vi årets julklapp från oss och Fantasia Uppsala. Per var den lyckligt lottade och gick från träffen med ett presentkort på Fantasia Uppsala. Grattis och God Jul Per och ett stort tack till Gustaf med personal på Fantasia Uppsala.

_DSC8889

Robert från podcasten Rebellradion kom och spelade. Rebellradion är en svensk inofficiell Star Warspodcast som varje månad kommer med fina Star Warsnyheter. De har även en blogg och en sida på Facebook.

Nu tar Starfighters ett juluppehåll men vi är tillbaka med fler spelträffar och massor av spännande nyheter i januari nästa år. Håll ett öga här på starfighters.se och på vår Facebookgrupp så länge.

Tack för i år, God Jul, Gott Nytt År och hoppas vi ses nästa år!

Foto: Erik Björkelund

Föreningen Starfighters jobbar för att främja spelandet av Fantasy Flight Games X-Wing Miniatures Game i Uppsalaområdet. Föreningen är öppen för alla, så är du intresserad av att prova spelet, hitta nya motståndare eller bara snacka om det så är du varmt välkommen att vara med. Vi har alla olika nivåer av spelare och alla är välkomna.

Läs mer om föreningen på vår informationssida.

En reaktion på “Spelkvällen 16 december

  1. Synd att jag missade kvällen. *muttrar om att jobba kvällar* Nåja, julen är här och jag har ÄNTLIGEN fått tag på 2 st TIE-Advanced.
    Dags för elaka TIE-Bomber anfall med Squad Leader

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.