När man talar om Target Lock

Precis efter – dagen efter till och med – att jag skrivit klart inlägget uppsatsen avhandlingen om Target Lock spelade jag en vänlig match med en (av de tre) Hannorna i Starfightersgruppen på Facebook. Jag spelade som Rebell för ovanlighetens skull så jag bestämde mig för att göra som jag själv säger och se vad som krävdes för att få till just precis det jag själv tjatar om.

Patalomtargetlock

Som du ser gick det jättebra. Men inte helt utan oro; jag var i riskzonen att hamna på mottagarsidan av Mauler Mithel (som slår en extra attacktärning när han är inom avstånd 1 från sin motståndare). Som tur var verkade det som att en av manöverstickorna blivit längre än vad den brukar vara – eller förväntades vara – för min motståndare och Mauler fick sitta på avbytar-asteroiden och titta på.
Det enda som hade gjort det här ögonblicket bättre hade varit om Night Beast ”glömt” sin Action och inte hade haft Focus.
Men jag kanske inte skall gnälla: vi ser alltså Luke Skywalker med både Focus och Target Lock, inom avstånd 1 från Night Beast, som är vänd åt fel håll. Och det enda hotet är Mauler Mithel. Som står på en asteroid och inte får skjuta.

Jag vet att det är fult att skryta, det är absolut inte min avsikt. Men titta vad duktig jag var!

Till saken hör att det här är samma motståndare som gjorde att jag satte mig ner och skrev om varför nybörjare är så bra på det här spelet.

Hör gärna av dig med rättelser, kritik eller beröm. Antingen i kommentarsfältet här nedanför eller direkt till mig via mail.

/Erik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.