Introduktion till X-Wing Miniatures Game

X-Wing Miniatures Game är ett spel med Star Wars-tema som går ut på att två spelare manövrerar små skepp från Star Wars-filmerna mot varandra. Spelet är välgjort, har en enkel spelmekanik och är lätt att lära sig.

CoreSetContent

Starfighters är en förening i Uppsala som är tillägnad X-Wing Miniatures Game. Vi brukar anordna spelträffar ett par gånger i månaden dit alla som är intresserade av spelet kan komma och spela. Starfighters har funnits i snart ett år och vi välkomnar alltid nybörjare då vi gärna ser ännu fler som kommer och spelar med oss, oavsett nivå eller erfarenhet. 

_DSC3488

Vi ska nu hålla ett eller ett par introduktionstillfällen då vi går igenom spelet från grunden, vad som behövs för att komma igån samt enklare taktik och tips med goda marginaler att ställa frågor och diskutera. Anmäl intresse till mig (Erik) via mail så planerar vi in ett eller ett par introduktionstillfällen. Introduktionen kommer att schemaläggas när fem deltagare anmält intresse.

Introduktionen kommer att hållas i Uppsala och är precis som alla Starfighters träffar öppen för alla, helt gratis och man behöver inte ta med sig någonting. Vill du bara komma och se hur spelet ser ut och träffa oss är du naturligtvis välkommen på våra vanliga spelträffar. Du hittar dem i vår kalender.

Kontakta mig med frågor eller intresseanmälan via mail (klicka här).

Läs mer om X-Wing Miniatures Game här och mer om Starfighters här.

Hoppas vi ses och hörs!

/Erik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.