Wave 3 är äntligen släppt och vi har en vinnare!

På den Internationella Star Wars-dagen för lite drygt fyra månader sedan – under Kampen om den gyllene X-Wingen – släpptes informationen om vad nästa expansion till X-Wing Miniatures Game skulle innehålla; B-Wing, TIE Bomber, HWK-290 och Lambda Class Shuttle. Nu är de äntligen här, även om tillgången är lite låg nu i början.

wave3

Den Internationella Star Wars-dagen, 4e maj, var första gången Starfighters träffades och i princip tillfället då vi bildades. Då var vi sju stycken deltagare, nu är vi 22 medlemmar i föreningen, 46 personer i vår Facebookgrupp och det börjar bli trångt på våra spelträffar.

Det har varit en evig väntan på Wave 3, men tittar man på vad som hänt sedan dess har tiden gått väldigt fort. Jag vill därför passa på att tacka alla er för ert intresse och ert stöd. Jag är väldigt stolt över att vara ordförande i föreningen Starfighters.

Gissningstavlingavgjord

En av de kanske mest spännande sakerna inför releasen av Wave 3 var vem som skulle vinna Starfighters Wave 3 On The Boat Gissningstävling. Tävlingen gick ut på att, för några veckor sedan, gissa när Wave 3 skulle finnas tillgänglig i svenska butiker.
Direkt efter att tävlingen utlysts haglade gissningarna in på starfighters.se.
Den som gissade först, störst, bäst och vackrast var Christoffer som tog den, mitt i prick, med gissningen fredagen 13 september.

Christoffer vinner ett skepp från Wave 3, antingen en TIE Bomber eller en B-Wing.
Bra gissat Christoffer och grattis till vinsten!

Tack alla ni som är med i föreningen, diskuterar i Facebookgruppen, kommer på spelträffarna, är med i tävlingarna och i största allmänhet gör Starfighters till vad jag tror kan vara en av sveriges bästa föreningar.

/Erik

2 reaktion på “Wave 3 är äntligen släppt och vi har en vinnare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.