Starfighters får ny ledning!

Jag startade Starfighters under våren 2013. Det har varit en vild åktur och vi har sett vad som började som en liten Facebookgrupp för att hitta andra att spela med växa till en formidabel förening. Jag känner att mitt jobb är färdigt och att det är dags för mig att ta ett steg tillbaka. Därför är det mitt stora nöje att presentera Starfighters nya styrelse!

Patrik P var på plats.

Patrik Pawlus – Ordförande
Alla som känner mig känner Patrik. Han är den som stått brevid mig sedan dag ett med Starfighters. Därför kan jag inte komma på någon som skulle passa bättre att ta över som ordförande.
Patrik kommer hädan efter att bära huvudansvaret för Starfighters. Har ni några frågor som rör Starfighters – oavsett vad det kan vara – är Patrik den bästa att vända sig till.

Mikael!

Mikael Wikström – Sekreterare
Mikael är en person med tungan rätt i mun, ett oändligt lugn, ett oöverträffat gott humör och koll på allt. Han är därför som klippt och skuren för att axla rollen som Starfighters andre styrelsemedlem tillika sekreterare.

Joakim gillar rebellerna fullt ut.

Joakim Andersson Franke – Kassör
Starfighters tredje styrelsemedlem och kassör är Joakim. Utöver att vara regionsmästare i X-Wing Miniatures Game är han en driven och engagerad person som tillsammans med Patrik och Mikael kompletterar en trio som jag tror kommer att åstadkomma stordåd med Starfighters.

Jag är glad att se dessa tre ta över och kunde inte bett om en bättre konstellation karaktärer att driva Starfighters vidare i framtiden.

Jag vill passa på att tacka alla jag träffat via Starfighters och X-Wing Miniatures Game. Alla ni som kommit på spelträffarna och turneringarna, läst och kommenterat på hemsidan, lyssnat på podcasten och allt vad det nu kan vara. Ni är bäst!

Vi ses på spelträffarna!

/Erik Björkelund

4 reaktion på “Starfighters får ny ledning!

 1. Stort tack för allt du gjort för X-wing i hela Sverige, Erik!

  PodCasten är super, hemsidan tipsar jag fortfarande nybörjare om och Nordics satte en väldigt hög nivå för våra turneringar!

  Men jag vet att du inte varit ensam om detta och jag är säker att nya styrelsen kommer att fortsätta Starfighters fina arbete på ett utmärkt sätt!

  Tack och lycka till till alla Starfighters!

 2. Jag vill också passa på att tacka Erik som gjort ett kanonjobb. Jag har själv knappt hunnit vara med pga jobb och andra hobbies.
  Men när jag varit med så har Erik varit en klippa i bemötande för att inte tala om organiserande i de turneringar han anordnat.
  Stort tack!

 3. Jag kan inte annat än hålla med i allt vad Rolf skrivit.

  Det har varit ett privilegium att träffa dig, lyssna på era riktigt intressanta podcasts samt ha dig som en av de drivande krafterna för X-Wing i Sverige.

  Jag både hoppas och tror att Starfighters kommer fortsätta i samma anda med den nya styrelsen.

  /Roine

  PS Join the Dark Side, we have cookies! DS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.