Hösten 2013 och glada nyheter

Nu börjar semestrarna lida mot sitt slut och det är dags att ta spelet från verandan, terrassen, stranden och gräsmattan och släpa sig ner i källaren. Föreningen Starfighters börjar så smått öka tempot igen efter en lugn sommar, dels här på starfighters.se med massvis av kommande innehåll men även speltillfällen och andra aktiviteter IRL.

Awingautumn

Föreningen
Under sommaren har vi utökat med en handfull medlemmar och vi är nu fjorton registrerade medlemmar i föreningen. Jag vill passa på att tacka våra medlemmar för ert intresse, deltagande och stöd. Tack!

Det är ännu fler intresserade som kommer på speltillfällen vilket naturligtvis också är jättekul. Är du intresserad av att gå med i föreningen kan du läsa om hur du gör det här.

Den senaste nyheten är att Starfighters medlemmar får 25% rabatt på X-Wing Miniatures Game-produkter på Fantasia i Uppsala. Vi tycker naturligtvis att det är jätteroligt och vi är glada att Gustaf med personal hjälper till att stödja Starfighters. Fantasia ligger på Östra Ågatan 11 och har utöver X-Wing massvis med andra bräd- och figurspel.

Vi har också införskaffat ett demoexemplar av X-Wing Miniatures Game grundlåda som finns till för utlåning för de som vill prova på spelet. Vidare har vi införskaffat fler spelbort/underlägg och kan nu erbjuda 6 st spelplatser på våra speltillfällen. Vi får dock känslan av att fler kommer att behövas snart.

Aktiviteter
På tal om spelplatser kommer vi under hösten att annordna speltillfällen lite mer frekvent och vi siktar på att ha ett speltillfälle ungefär var tionde dag men minst två gånger i månaden. Vi lägger spelträffarna utspritt mellan vardagkvällar och helger, skriv gärna vad som passar dig bäst så vi vet när vi planerar.
Håll även ett öga på vår kalender efter kommande träffar och tittar man där ser man även vår kommande turnering för att fira trettioårsdagen för premiären av Jedins Återkomst. Läs mer om turneringen och hur du anmäler dig här.

Wave 3
Föreningen — och hela spelarcommunityt i allmänhet — håller andan inför releasen av Wave 3. Både amerikanska och svenska återförsäljare konstaterade först början av augusti som släppdatum men släppdatumet flyttas sakta framåt. Vi hoppas naturligtvis på så tidigt som möjligt men tror kanske realistiskt på september som tidigast. Hur som helst kommer vi anordna Wave 3-betonade speltillfällen så fort vi fått tillgång till de nya expansionerna så att alla nyfikna kan komma och prova.
Läs gärna våra förhandstittar på Wave 3, del 1 finns här och del 2 finns här.

Om du har några frågor om X-Wing Miniatures Game, föreningen Starfighters eller något annat är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Antingen via mail eller i kommentarsfältet här nedanför.

Hoppas vi ses i höst!

/Erik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.