Spelträff med Starfighters

När:
23 maj, 2019 kl. 17:00 – 21:00 Europe/Stockholm Tidszon
2019-05-23T17:00:00+02:00
2019-05-23T21:00:00+02:00
Var:
Studiefrämjandet Uppsalaregionen
Ljusbärargatan 2

Vi spelar Fantasy Flight Games X-Wing Miniatures Game, Star Wars: Armada, Imperial Assault och Star Wars: Legion i Studiefrämjandets lokaler på Ljusbärargatan 2 (f.d. Portalgatan 2B) i Uppsala. Alla spelare, spelstilar och spellägen är välkomna.

Nyfikna eller nybörjare som vill prova på eller lära sig är varmt välkomna. Vi har skepp att låna ut och visar gärna hur det går till och ordnar gärna provapå-matcher.

Föreningen: Det kommer också att gå bra att gå med i föreningen, träffa oss, ställa frågor osv. Årsavgiften för medlemmar ligger på 100kr per år och kan betalas kontant, med Swish, eller via PlusGiro. Läs mer på http://www.starfighters.se/foreningen/ om du är intresserad av att gå med i föreningen.

Lokalen: Det finns kylskåp och kök för den som vill ha med sig matlåda.

Parkering finns utanför.

Meddela gärna i förväg om du/ni tänkt komma. Det behövs ingen föranmälan, men det är alltid bra att veta ungefär hur många vi blir.

En reaktion på “Spelträff med Starfighters

  1. Hej,

    Jag heter Ivan, och jag började i föreningen förra månaden men jag gick aldrig för att besöka dig, så jag skulle vilja gå i kväll för att träffa dig och den lokala och presentera mig själv.

    Tack

    Ivan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.