Spelträff

När:
11 december, 2017 kl. 17:00 – 21:30 Europe/Stockholm Tidszon
2017-12-11T17:00:00+01:00
2017-12-11T21:30:00+01:00
Var:
Studiefrämjandet Uppsala
Portalgatan 2
754 23 Uppsala
Sverige

Vi spelar Fantasy Flight Games X-Wing Miniatures Game, Star Wars: Armada och Imperial Assault i Studiefrämjandets lokaler på Portalgatan 2B i Uppsala. Alla spelare, spelstilar och spellägen är välkomna och det kommer att finnas minst 6st bord att spela vid.

Nyfikna eller nybörjare som vill prova på eller lära sig är varmt välkomna. Vi har skepp att låna ut och visar gärna hur det går till och ordnar gärna provapå-matcher.

Föreningen: Det kommer också att gå bra att gå med i föreningen, träffa oss, ställa frågor osv. Årsavgiften för medlemmar ligger på 100kr per år och kan betalas kontant eller via PlusGiro. Läs här om du är intresserad av att gå med i föreningen.

Lokalen: Det finns kylskåp och kök för den som vill ha med sig matlåda.

Parkering finns utanför.

Meddela gärna i förväg om du/ni tänkt komma. Det behövs ingen föranmälan, men det är alltid bra att veta ungefär hur många vi blir.

2 reaktion på “Spelträff

  1. Hej Mikael!
    Jag hade tänkt att dyka upp om det finns någon Armadaspelare att spela mot. Hur brukar chanserna se ut?
    /Patrik

    • Hej Patrik! Det är vanligare med Armada på helgträffarna än på vardagsträffarna skulle jag säga, men det är inte omöjligt att hitta någon som vill ta ett parti. Vill man vara säker så skulle jag rekommendera att höra sig för i facbookeventet som snart kommer att publiceras.
      /Mikael

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.