ROTJ Turnering

När:
28 september, 2013 kl. 13:00 – 22:00 Europe/Stockholm Tidszon
2013-09-28T13:00:00+02:00
2013-09-28T22:00:00+02:00
Var:
Fålhagen, Uppsala
Vallbygatan 11
753 24 Uppsala
Sverige
Pris:
50 kr/person för tävlande
Kontakt:
Hanna Björkelund

ROTJTurnering

För trettio år sedan, 30 september 1983, hade Return Of The Jedi – eller Jedins Återkomst som den hette på svenska – premiär i vårt avlånga land.
Det måste vi naturligtvis uppmärksamma. Men eftersom den 30 september infaller på en måndag i år firar vi istället trettioårsdagen i förskott på lördag 28 september med en turnering i X-Wing Miniatures Game!

TURNERINGSREGLER
Under turneringen följer vi den senaste versionen av Fantasy Flight Games officiella turneringsregler med två undantag: Wave 3 är tillåtet att spela med och poängsystemet fungerar lite annorlunda.
Vi spelar även med Competitive Play Addendum som du kan läsa om i Fantasy Flight Games officiella FAQ.

  • Deltagare i turneringen måste anmäla sig via anmälningsformulär.
  • Listan som skall användas under turneringen måste skickas via det separata listformuläret (så du kan anmäla dig tidigt men behöver inte bestämma lista direkt).
  • Turneringsavgiften är 50 kr per person. Avgiften betalas i förskott till PlusGiro 1664946-9. Senaste inbetalningsdag är 23 september. Skriv ditt namn och ”ROTJ” på inbetalningen.
  • Anmälningsavgiften, anmälningsformuläret och listformuläret måste vara skickade senast 23 september. Men observera att anmälningsformuläret och listformuläret inte behöver skickas in samtidigt.

Efter att listan skickats in är det ej längre tillåtet att göra ändringar i listan och varje spelare måste hålla sig till samma lista under alla matcher i turneringen.

Matcherna kommer att bestå av 100-poäng dogfight.
Asteroider kommer att användas vid varje match.

Spelare bör vara på plats senast 12:30. Den första omgången matcher i turneringen spelas klockan 13.00 och vi fortsätter i ett då bestämt turneringsformat tills vi har en vinnare. Priser i turneringen kommer att finnas.

Varje spelare måste ha med sig:

  • Skepp. Kompletta med pilotkort, uppgraderingar, manöverhjul osv.
  • Spelmarkörer till varje skepp såsom Focus-, Evade-, Stress-, Ion-, Critical Hit- och Target Lock Tokens.
  • Templates såsom manövreringsplattor och avståndsmätare.
  • En komplett skadekortslek.
  • En komplett uppsättning asteroider (6st).
  • Tärningar eller Fantasy Flight Games Dice App (iOS, Android)

Det kommer att finnas minst 6 st bord att spela på. Blir det däremot trångt får vi helt enkelt vänta på varandra. Det finns en skön soffa att sitta i och Return Of The Jedi kommer att gå på repeat hela dagen.

 

Åskådare och nyfikna som inte vill tävla är naturligtvis också välkomna och betalar ingen avgift. Det finns gott om sittplatser och saker att göra även för de som inte spelar.

Föreningen: Det kommer också att gå bra att gå med i föreningen, träffa oss, ställa frågor osv. Medlemsavgiften ligger på 100kr per år och kan betalas kontant eller via PlusGiro 1664946-9. Kom ihåg att skriva namn på inbetalningen.

Lokalen: Det finns kylskåp och kök för den som vill ha med sig matlåda (rekommenderas), annars kan vi åka och köpa skräpmat om vi blir hungriga.
Toalett, TV, soffa och kaffe finns också på plats.

Gratis parkering finns på Vallbygatan och Gunnstagatan.

Ring Erik (0707-32 10 11) när du är på plats så släpper vi in dig!

Det går även jättebra att ställa frågor om vad som helst, antingen via telefon, mailFacebook eller i kommentarsfältet här nedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.